• PROGRAME TË PERSONALIZUARA!
  • AEROBI & PALESTËR FORCE!
  • TRAINERE TË KUALIFIKUAR

MAGNET GYM & FIT

PALESTRA ME MODERNE - CMIMET ME KONKURUESE

 

Ne kemi krijuar për të gjithë klientët tanë ambjentin perfekt për stërvitjen e tyre. Me një sipërfaqe prej 960m2, një arredim modern, Magnet Gym & Fit kthehet në hapësirën më relaksuese për orën tuaj të trajnimit. Të gjitha pajisjet janë të teknologjisë së fundit dhe të çertifikuara sipas standarteve të BE. Për ne është shumë e rëndësishme siguria e klientëve tanë, kështu që kemi përdorur parket me vinil dhe goma në përputhje me kërkesat e BE, për ruajtjen e shëndetit dhe mbrojtjen nga zjarri. Gjithashtu palestra ka brenda ambjenteve të saj një dhomë masazhi e cila mund t’i shërbejë kërkesave të klientëve tanë duke i siguruar atyre: uljen e tensionit të muskujve,relaksim, uljen e ngurtësisë dhe lodhjes së muskujve pas stërvitjes si dhe parandalimin e lëndimit. Jemi kujdesur të krijojmë një palestër të lartë plot ajër dhe dritë, tek e cila nuk do të ndjeni asnjëherë lodhje.

Tek ne mund të merrni këshilla të ekspertëve, një plan të personalizuar dhe vëmendje maksimale në kohë reale me trajnime personale ose në grup. Pavarësisht nga qëllimi ose aftësia atletike, ne kemi një trajner që do të kujdeset për ju. Maksimizoni potencialin tuaj në një ambjent dinamik që gjithmonë do t’ju motivojë. Gjeni kohën e përshtatshme për ju, hartoni një plan unik për nevojat tuaja, me ndihmën e instruktorëve tanë, të cilët janë ekspertë në disiplinat e tyre individuale dhe nisni trajnimin.

 

 

Aerobi

Relax

Palestër

   

ÇMIMET E PALESTRES

ÇDO ORE TE DITES

06:30 - 23:00 2 Herë në javë 3 Herë në javë 4 Herë në javë Përditë
1 Muaj  3.000    Lekë   4.000 Lekë   5.000 Lekë  5.500 Lekë
3 Muaj (10% zbritje) 8.000 Lekë 10.500  Lekë 12.500 Lekë 13.000  Lekë
6 Muaj (20% zbritje) 15.000 Lekë 19.000 15.200 Lekë 23.000 Lekë   24.000  Lekë
12 Muaj (30% zbritje) 25.000 Lekë 30.000 Lekë 38.000 Lekë 40.000  Lekë

VEÇ PARADITE

06:30 - 14:00 2 Herë në javë 3 Herë në javë 4 Herë në javë 3 Përditë
1 Muaj  2.500 Lekë   3.000 Lekë   4.000 Lekë  4.500 Lekë
3 Muaj (10% zbritje) 6.500  Lekë 8.000 Lekë 10.000  Lekë 11.500 Lekë
6 Muaj (20% zbritje) 11.000 Lekë 15.000 Lekë 18.000 Lekë 20.000 Lekë
12 Muaj (30% zbritje) 15.000 Lekë   20.000 Lekë 24.000  Lekë 27.000 Lekë

 

Dëshironi të merrni në kontroll fizikun tuaj?

Eja të trajnohesh me ne!

Politika e Privatesise

Magnet Gym & Fit sqaron se  dhenia e te dhenave tuaja personale nuk eshte e detyrueshme dhe eshte ne deshiren e cdo subjekti per te dhene vullnetarisht informacionin e kerkuar.Te dhenat qe do te paraqiten nga ana e juaj do te ruhen dhe perpunohen ne perputhje te legjislacionit ne fuqi per mbrojtjen e te dhenave personale, me konretisht  sipas percaktimeve te Kushtetutes se Republikes se Shqiperise dhe ligjit “ Per Mbrojtjen e te Dhenave Personale” ( ligji  Nr.9887 date 10.03.2008 ) dhe akteve nenligjore ne fuqi.

Na Kontaktoni

Kompleksi Magnet, Rruga Frosina Plaku, Nr.40 Tiranë

 +355 69 89 02 578

info@magnetgym.al

Na Shkruani

Na Ndiqni!