Lajme

You are here

Palestra dhe rregullat që duhet të ndiqni

  • Mar 30, 18
  • MagnetGYM
  • Comments

Cilat janë sjelljet që duhet të keni parasysh kur shkoni në palestër? Cilat ushtrime duhen shmangur? Ja disa udhëzime, ku duhet të bëni kujdes dhe të mos i anashkaloni kur jeni në palestër: nga zgjedhja e rrobave, te higjiena vetjake

Read more

Ushqimi ideal para dhe pas ushtrimeve

  • Mar 30, 18
  • MagnetGYM
  • Comments

Ajo çka hamë para dhe pas treningut ka ndikim të madh në atë se si do të jenë rezultatet e ushtrimeve, pohon trajneri i kondicionit Juan Carlos Simo.

Ai konsideron që shumica e ushtruesve gabojnë sepse me shprehitë e këqija ushqyese reduktojnë dobinë e ushtrimeve në figurë dhe formë, për ç’arsye humbin motivimin dhe ndalen së ushtruari, shkruan “Fox News”.

Read more

7 këshilla palestre për t’u bërë atlete më e mirë

  • Mar 30, 18
  • MagnetGYM
  • Comments

E dime te gjithe sa e rendesishme eshte te ushtrohemi dhe te mbajme trupin en forme, ashtu siç e dime shume mire sa e rendesishme dhe sa bukur eshte te parazitosh ne shtrat gjithe diten.

Read more

Politika e Privatesise

Magnet Gym & Fit sqaron se  dhenia e te dhenave tuaja personale nuk eshte e detyrueshme dhe eshte ne deshiren e cdo subjekti per te dhene vullnetarisht informacionin e kerkuar.Te dhenat qe do te paraqiten nga ana e juaj do te ruhen dhe perpunohen ne perputhje te legjislacionit ne fuqi per mbrojtjen e te dhenave personale, me konretisht  sipas percaktimeve te Kushtetutes se Republikes se Shqiperise dhe ligjit “ Per Mbrojtjen e te Dhenave Personale” ( ligji  Nr.9887 date 10.03.2008 ) dhe akteve nenligjore ne fuqi.

Na Kontaktoni

Kompleksi Magnet, Rruga Frosina Plaku, Nr.40 Tiranë

 +355 69 89 02 578

info@magnetgym.al

Na Shkruani

Na Ndiqni!