Programet

You are here

Pavarësisht nëse bëhet fjalë për një stërvitje të personalizuar me një trajner personal, një sesion në grup të vogël që ju mban të motivuar ose një program trajnimi që ju ndihmon të arrini në majë - ne kemi gjithçka që ju nevojitet për të pasur sukses.

Ne kemi një program trajnimi që është i përshtatshëm për ju. Trajnerët e certifikuar të Magnet Gym & Fit ju ndihmojnë të fitoni motivimin dhe besimin që ju nevojiten për të arritur qëllimet tuaja, për të vendosur qëllime të reja dhe për t'u argëtuar duke arritur atë që doni!

Aerobi & Gjimnastikë

Crossfit & Body Fitness

Body Building

 

 

 

 

Politika e Privatesise

Magnet Gym & Fit sqaron se  dhenia e te dhenave tuaja personale nuk eshte e detyrueshme dhe eshte ne deshiren e cdo subjekti per te dhene vullnetarisht informacionin e kerkuar.Te dhenat qe do te paraqiten nga ana e juaj do te ruhen dhe perpunohen ne perputhje te legjislacionit ne fuqi per mbrojtjen e te dhenave personale, me konretisht  sipas percaktimeve te Kushtetutes se Republikes se Shqiperise dhe ligjit “ Per Mbrojtjen e te Dhenave Personale” ( ligji  Nr.9887 date 10.03.2008 ) dhe akteve nenligjore ne fuqi.

Na Kontaktoni

Kompleksi Magnet, Rruga Frosina Plaku, Nr.40 Tiranë

 +355 69 89 02 578

info@magnetgym.al

Na Shkruani

Na Ndiqni!